GBWC 12th TOURNAMENT MALAYSIA
GBWC 12th TOURNAMENT MALAYSIA

PRIVACY POLICY

Jika anda ingin mengetahui cara kami memproses dan melindungi data peribadi anda, sila rujuk dasar privasi am kami
https://www.bandaispirits.co.jp/e/privacy/
Maklumat tambahan untuk pelawat laman web GUNPLA BUILDERS WORLD CUP 12th TOURNAMENT.

BAGAIMANA KAMI MEMPROSES DATA PERIBADI ANDA

Semasa kami memberikan anda perkhidmatan kami di laman web ini, kami mengumpul, menggunakan, menyimpan, menjana atau mendedahkan kepada pihak ketiga (selepas ini secara kolektif dirujuk sebagai "proses") data peribadi anda untuk tujuan berikut:

 1. Untuk menganjurkan pertandingan dan menyampaikan premium kepada para peserta dan pemenang Kempen dalam GUNPLA BUILDERS WORLD CUP 12th TOURNAMENT.: Kategori data peribadi anda yang kami proses: nama anda, kediaman dan alamat e-mel, nama pena, tarikh lahir, gambar pertandingan dan filem (yang mungkin termasuk imej muka anda) Tajuk kerja anda, imej foto, model Gunpla yang digunakan, penerangan dan maklumat lain tentang kerja anda. Jika anda tidak memberikan maklumat peribadi ini, kami tidak dapat memproses penyertaan anda dan tawaran premium dalam Kempen. Kami mengumpul maklumat peribadi ini terus daripada anda melalui tapak web Kempen kami.
  1. Asas yang sah:
   1. menyampaikan premium kepada peserta dan pemenang Kempen dalam GUNPLA BUILDERS WORLD CUP 12th TOURNAMENT atas alasan bahawa ia adalah perlu untuk melaksanakan kontrak kami dengan anda. Kami tidak akan menggunakan data anda (seperti nama, kediaman dan alamat e-mel, nama pena atau tarikh lahir), yang boleh mengenal pasti anda secara langsung apabila kami memeriksa kerja Gunpla anda.;
   2. Untuk menunjukkan gambar pertandingan dan karya pemenang dengan tajuk mereka dan maklumat lain mengenai pelbagai media penerbitan yang diuruskan oleh syarikat kumpulan BANDAI SPIRITS atau pihak ketiga, termasuk acara, laman web, majalah, TV, dsb., atas alasan bahawa ia adalah perlu untuk prestasi kontrak kami dengan anda; dan
   3. mengumpul maklumat tentang penggunaan perkhidmatan ini oleh anda untuk mengekalkan dan meningkatkan kualiti perkhidmatan dan mengesan dan mencegah penipuan terhadap anda atas alasan bahawa ia adalah perlu untuk tujuan kepentingan sah kami yang diteruskan
  2. Tempoh kami menyimpan data peribadi anda: kami akan menyimpan maklumat peribadi anda selama yang diperlukan:
   • (Jika anda pemenang,) untuk menunjukkan atau menerbitkan karya anda, biasanya 12 hingga 18 bulan selepas Kempen;
   • untuk menjawab sebarang soalan, aduan atau tuntutan yang dibuat oleh anda atau bagi pihak anda
   • untuk menunjukkan bahawa kami melayan anda dengan adil;
   • untuk menyimpan rekod yang dikehendaki oleh undang-undang.
  3. Penerima yang kami dedahkan data peribadi anda kepada: kontraktor kami yang membantu kami dalam menyediakan tapak web, dan syarikat kumpulan kami dan/atau pihak ketiga yang kami gunakan untuk membantu kami memberikan premium kepada anda atau untuk menunjukkan atau menerbitkan karya pemenang di acara atau di media (pemenang sahaja). Penerima terletak di Jepun, dan data peribadi anda dilindungi mengikut Akta Perlindungan Maklumat Peribadi Jepun.
 2. Untuk melindungi privasi dan keselamatan anda, integriti dan ketersediaan tapak web ini:
  1. Kategori data peribadi anda yang kami proses: sejarah penyemakan imbas anda di tapak web kami yang dikumpulkan melalui pengelogan akses web, termasuk alamat IP anda, jenis dan versi penyemak imbas web anda, pemalam penyemak imbas web, sistem pengendalian dan maklumat lain tentang peranti terminal anda dan teknologi yang anda gunakan apabila mengakses laman web kami. Kami mengumpul maklumat peribadi terus daripada anda melalui tapak web Kempen kami.
  2. Asas yang sah: pemprosesan adalah perlu untuk tujuan kepentingan sah kami, iaitu melindungi privasi anda dan tapak web kami daripada akses penipuan atau menyalahi undang-undang dengan memantau lalu lintas akses web.
  3. Tempoh kami menyimpan data peribadi anda: data log dipadamkan selepas kami menyelesaikan penghantaran semua premium.
  4. Penerima yang kami dedahkan data peribadi anda kepada: kontraktor kami yang membantu kami memantau trafik akses web. Penerima terletak di Jepun, dan data peribadi anda dilindungi mengikut Akta Perlindungan Maklumat Peribadi Jepun.

PERTANYAAN

Untuk maklumat lanjut dan pertanyaan, hubungi:

Pengurus Privasi ppolicy@bandai-sp.jp

Pegawai Perlindungan bnhd-dpo-office@iij.ad.jp

BANDAI SPIRITS CO., LTD.

GUNPLA BUILDERS WORLD CUP GUNPLA BUILDERS WORLD CUP
PAGETOP